Članstvo

SK Velenje je prostovoljno, samostojno nepridobitno združenje fizičnih oseb, ki se združujejo zaradi skupnih interesov na področju smučanja, zlasti alpskega. Klub razvija in goji rekreacijske in tekmovalne smučarske discipline v skladu s pravili Smučarske zveze Slovenije.

ČLANSKA KARTICA

Članska kartica bo od letos dalje tudi kartica ugodnosti s katero bodo lahko člani koristili popuste v določenih trgovinah in pri določenih storitvah. (Glej spodaj na koncu strani)

ČLANARINA

Članarina v smučarskem klubu Velenje za sezono znaša:

  • 25€ posamična članarina
  • 10€ za podporne člane (brez ugodnosti in volilne pravice)
  • 20€ na družinskega člana – družinska članarina

PRIJAVNICA ZA NOVE ČLANE

Ko izpolnite spodnji obrazec za prijavo boste po mailu dobili položnico. S plačilom članarine postanete polnopravni član SK Velenje. Hkrati potrjujete, da se strinjate s pravilnikom smučarskega kluba Velenje.

Članarina in modra kartica

ŽE AKTIVNI ČLANI

Če ste že član Smučarskega kluba Velenje in bi radi podaljšali članstvo za naslednje sezono, potem je prav tako potrebno izpolniti zgornji obrazec, da vam lahko pošljemo položnico za nakazilo.

MODRA KARTICA

Modro kartico lahko pridobi vsak, ki plača klubsko letno članarino  in vplača Modro kartico po ceniku. Modra kartica zavarovanja je za tekmovalce in učitelje OBVEZNA!
E: info@skvelenje.si
M: 040/414-908 Ines Vrabič

ČLANSKE UGODNOSTI

NAJEM APARTMAJA

Prav tako imajo člani možnost najema klubskega apartmaja na Golteh.

Vaše želje javite Roman Vrabič na vrabicroman@gmail.com mob: 041 625 140

SEJEM RABLJENE SMUČARSKE OPREME

Sejem rabljene smučarske opreme je organiziran vsako leto v začetku decembra v Rdeči dvorani v Velenju. Sejem je tradicionalno dobro obiskan, zato precej rabljene opreme zamenja lastnika.

UGODNOSTI AKTIVNIH ČLANOV SK VELENJE

TOM SKI SERVIS

20% popust pri servisu smuči